Dimecres, 16 de juny de 2021 - Edició 1055
La República

Carta oberta al Sr. Artur Mas

Carta oberta al Sr. Artur Mas Benvolgut Sr. Artur Mas , de nou soc Marius Viella , que inquiet per els seus plantejaments i arguments , prenyats de bones intencions […]

Màrius Viella
Màrius Viella 28/09/2010

Carta oberta al Sr. Artur Mas
Benvolgut Sr. Artur Mas , de nou soc Marius Viella , que inquiet per els seus plantejaments i arguments , prenyats de bones intencions , però mancats de perspectives realistes , m’adreço de nou a vostè , perquè em dol que un home tant intel·ligent, sigui capaç de voler aconseguir la Presidència de la Generalitat de Catalunya, prometent rebaixar impostos , sense explicar de on tindran de sortir els diners per mantenir la despesa que el funcionariat i administració representa per Catalunya , si volem donar i garantir la qualitat dels serveis bàsics , com sanitat, ensenyament, transport , comunicació i les atencions que mereixen els que es troben en situació de dependència. La creació de llocs de treball , no només depèn del consum a la taula o en el vestir ; també depèn de la millora dels serveis públics , en especial el transport ferroviari ; però s’ha de tenir la capacitat de fabricar a casa nostre tots els elements ; si per aconseguir ferralla per fabricar les vies del tren es necessari eliminar i suprimir vehicles i maquinaria obsoleta i defectuosa , s’ha de fer un estudi , que permeti portar a terme aquesta neteja , i la recuperació d’aquest material reciclable , que a part de guanyar espai públic , garantim seguretat; tot es qüestió de fer els números ben fets i clars . Les subvencions als fabricants , només son aprofitades per els que no tenen cap problema econòmic; si es garanteix una rotació de treball i benestar , la demanda , ja posarà les coses al seu lloc i el productor ja estudiarà la manera de d’aprofitar el mercat.
Una recomanació que no tindrà el suport de la majoria dels ciutadans , es que si arriba al govern , no dubti un moment en instaurar la taxa d’entrada al país , de un euro per persona a tots els punts d’entrada a Catalunya , tant per terra com per mar i aire ; independentment del temps d’estada ; vostè es prou intel·ligent per organitzar el sistema , perquè ningú s’escapi de la contribució ; crec seria una gran mesura per recaptar diner per garantir el benestar a Catalunya de les persones amb dependència.
Salutacions cordials , i faci una bona neteja a tot el seu entorn, que hi molt d’oportunista
Marius Viella     La Bisbal d’Empordà 28-9-2010 T/. 972640762.
.