Dilluns, 27 de març de 2023 - Edició 1705
La República

Carta oberta a tots els bisbalencs

Carta oberta a tots els bisbalencs Benvolgut Sr. Montilla : a La Bisbal d’Empordà esta previst i aprovat , la construcció de un Centre Cívic en un sector que no […]

Màrius Viella 24/03/2010

Carta oberta a tots els bisbalencs
Benvolgut Sr. Montilla : a La Bisbal d’Empordà esta previst i aprovat , la construcció de un Centre Cívic en un sector que no garanteix l’eficiència del servei , perquè no s’ha tingut prou en compta els interessos ho conveniències de la gent gran ; m’agradaria que valores aquest meu suggeriment que ja soc fet arribar al Sr. l’alcalde Sr. Sais i al Diputat al Parlament Sr. Dilme, tota vegada que tant una opció com l’altre , pagui qui pagui , ho farà amb una part dels meus impostos , i es per aquesta raó que crec que tinc els dret d’exposar i de rebre una resposta .
L’emplaçament dels Nous Jutjats de La Bisbal d’Empordà , en el seu moment, va provocar molta diversitat d’opinions , fins i tot la recollida de 1400 signatures , en contra de emplaçament definitiu , que ja fa mes d’un any que es va inaugurar; ara tenim en perspectiva , la construcció de un Centre Cívic , a l’antic escorxador , que comporta la compra de un solar , amb negociacions polèmiques , que comportarà un excés de despeses , per un servei dedicat als ciutadans , que no es trobarà a l’abast de tothom , per la llunyania de la totalitat del nucli urbà , i ningú ha mogut un dit en favor dels interessos de la gent gran de La Bisbal d’Empordà.

Benvolguts Lluís Sais i Xavier Dilme: Ja fa dies que estic donant voltes a un suggeriment, que abans de que el projectat Centre Cívic , prengui forma en l’emplaçament previst del vell escorxador , considerar la possibilitat de que els baixos de l’edifici del Nou Bisbal , (C/. Proudhom Carbó), es poguessin convertir en Casal Municipal de la Gent Gran d’aquesta Ciutat , adequat amb mini biblioteca i sala d’escriptura , Sala de Gimnàs , perruqueria i bar amb sala d’esbarjo equipada amb billars , futbolins i taules per poder jugar als diferents jocs d’entreteniment com cartes , domino, parxís i altres; podeu pensar que vetllo per la meva comoditat , que de ben segur que no us equivoqueu, però també vetllo per tota la gent gran que son aquí al costat, i una mica mes enllà al sector del convent , San Josep i d’altres que ho tindrien a mig camí , a part de donar vida al sector i servei a la societat ; perquè si s’espera que sigui l’empresa privada que posi fil a l’agulla per donar vida a aquest sector es molt difícil , tota vegada ,que el principal al·licient per la inversió , va ser traslladat darrera de teatre vell, quan ja tothom estava convençut que el seu emplaçament era a la farinera de can Ramió, i el Sanders; ( els nous jutjats ).
Salutacions cordials i fins sempre
Marius Viella 40475590 Y La Bisbal 23-3-2010 T/. 972640762