Dimecres, 12 d'agost de 2020 - Edició 748
La República

Apel·lem a la Coherència discursiva entre CUP i David Fernández

Es un principi democràtic: 300.000 vots obtinguts per la CUP no poden imposar la seva voluntat sobre 1.500.000 de JuntsxSi sense quedar impunes. El preu del intent els pot costar […]

Josep M. Torres
Josep M. Torres 03/12/2015

Es un principi democràtic: 300.000 vots obtinguts per la CUP no poden imposar la seva voluntat sobre 1.500.000 de JuntsxSi sense quedar impunes. El preu del intent els pot costar molt car, a ells i a Catalunya.

Però al marge d´aquest detall, només una anècdota: Fa escassament dos mesos  tenim un David Fernández a Madrid, com a invitat a la “Semana Cultural Vallecana”, fent un discurs totalment oposat a la política que la CUP dur a Catalunya. En aquest enllaç es pot veure la xerrada retransmesa per la ràdio i la TV de Vallecas: https://www.youtube.com/watch?v=lXKVpVXTAOw  ;en el minut 52:15 David Fernández diu que no pot ser que un alumne canvií l´educació que volen 40, referint-se als pares d´un alumne a Balaguer que demanaven pel seu fill l´educació en castellà.

Finalment desistirà la CUP del seu intent tant aparentment antidemocràtic de voler imposar la voluntat de 300.000 sobre la de 1.500.000? Esperem que sí  i que la formació no acabi entrant en conflicte intern per conductes massa incomprensibles, si això succeís ens perdríem la seva potencialitat en d´altres extrems molt més constructius, en un futur immediat, però ja dins el context d´una República Catalana. La revolució llavors, no ara. Que reflexionin i repassin el primer capítol del llibre “democràcia”.  Sembla estrany tenir-ho que dir… però incomprensiblement han de rellegir aquest capítol.

Relacionats