Edició 1963

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 10 de desembre del 2023
Edició 1963

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 10 de desembre del 2023

Anem per lliure; a Catalunya, català!

|

- Publicitat -
Els dos partits espanyolistes, PP i Ciutadans, han exigit al Govern de la Generalitat que compleixi les cinc sentències del Tribunal Suprem (TS) sobre el castellà. Volen que la llengua de Franco sigui, juntament amb el català, la llengua vehicular en el sistema educatiu públic del país.
 
Com un xivato impotent, els inadaptats reclamen que Catalunya compleixi unes sentències dictades des de Madrid en les que s’insta al Govern a “adoptar les mesures necessàries” per a que el castellà sigui vehicular a l’ensenyament. Una  diputada desorientada del PP, María José García Cuevas, deia que l’executiu català “imposa” els seus projectes “separatistes” i afirmava que “el sistema educatiu català és incompatible amb la legislació actual”. 
 
L’altre sapastre anticatalà, Albert Rivera, ploriquejava dient que “aquestes sentències no tenen interpretació possible” i que “no pot ser que a Catalunya tinguem un govern que es negui a complir les sentències i vulneri els drets constitucionals”.
 
Els espanyols que no volen ser catalans no han entès que el camí a seguir no és respectar la Constitució espanyola sinó trencar-la, girar el cap i mirar cap a Europa. Catalunya ja no ha de preguntar res a Espanya ni a Madrid, la responsabilitat nacional depèn dels catalans i a les escoles s’hi parla català. 

Lluís Feliu i Roé

Publicitat

Més notícies

Opinió