Diumenge, 20 de juny de 2021 - Edició 1060
La República

Anem fent via , despres de l’11-9-2013

                              Anem fent via , desprès de l’11-9-2013 D’apuntador teatral , fou la intervenció del Sr. Pere Navarro , defensant la posició del PSC_PSOE al Parlament de Catalunya (26-9-2013);  no […]

Màrius Viella
Màrius Viella 28/09/2013

                              Anem fent via , desprès de l’11-9-2013
D’apuntador teatral , fou la intervenció del Sr. Pere Navarro , defensant la posició del PSC_PSOE al Parlament de Catalunya (26-9-2013);  no va aixecar el cap del faristol , en tota la intervenció per mirar al seus interlocutors; això es un símptoma de inseguretat en les seves conviccions , perquè esta llegint una redacció , que des de fa molts dies porta escrita , rectificant segons els esdeveniments que diàriament succeeixen en el conjunt de l’estat, o l’hi plantegi el seu homòleg i guia espiritual Sr.Perez Rubalacava, que ha perdut la carta de navegar.
Al Sr. Junqueras , el podíem considerar una computadora humana , capaç de orar davant del faristol , hores i mes hores , sense deixar de mirar als ulls dels seus interlocutors , i no abaixar el cap per mirar el paper inexistent al faristol; amb arguments concrets i precisos, raonats i de sentit comú ; veritats que la corrupció mai es voldrà creure  perquè procedeixen del pensament convençut de l’esquerra, i traduït per ERC.
La Sra. “Alícia de La Camarga”, insisteix en “dimonitçar”  ERC, quan veu  a l’horitzó la independència, reclamada per una molt important majoria de catalans , quan la corrupció al seu grup polític omple tots els espais informatius escrits i audiovisuals., que de ben segur , marcarà el resultat en els propers comicis , que espero que Catalunya ja hagi pres alguna decisió amb efectes positius.
Que es pot dir del Sr. Albert Rivera i Cs, amb Canyas arrossegant-se per tots els platós de televisió, que es presten a desacreditar Catalunya i als Catalans, especialment als d’esquerres, i als que aspiren a un futur millor.
Es gratificant , saber que la CUP i ICV-EUiA, s’han afegit al carro de la majoria catalana ; esperem que no siguin els únics dels indecisos que encara existeixen a Catalunya, que s’afegeixin..
Tots els grups intervinents a la lluita per la llibertat dels catalans , es mostren preocupats i pendents de la pregunta que s’haurà de formular , als ciutadans d’arreu de Catalunya , i que Madrid ja ha dit que s’hi oposarà; Jo faria dues paperetes, que el ciutadà hauria de dipositar la que sigues  del seu interès, que una preguntes: “voleu un estat lliure per Catalunya?”; i l’altre; “voleu que Catalunya sigui una regió d’Espanya?”; jo no preguntaria ni si ni no; l’abstenció ja es manifesta si no es diposita cap papereta; essent guanyadora i respectada , la papereta amb majoria.
Marius Viella     La Bisbal d’Empordà  27-9-2013          T/. 972640762