Dilluns, 27 de març de 2023 - Edició 1705
La República

Al Sr.. Cleries

El Sr. Cleries ,(CIU), fa al Parlament de Catalunya, una critica al Nou Govern d’Entesa i de Progrés, perquè va comprar a l’empresa de transports metropolitans un solar, que encara […]

Màrius Viella 09/05/2009

El Sr. Cleries ,(CIU), fa al Parlament de Catalunya, una critica al Nou Govern d’Entesa i de Progrés, perquè va comprar a l’empresa de transports metropolitans un solar, que encara no s’ha posat la primera pedra de l’obra per la qual es va comprar per un valor aproximat de 8.500.000€; però a mi personalment , el que mes em sorprèn, es que el Sr. Cleries em va fer desplaçar al Palau de Mar, que vaig tenir el goig de poder exposar la meva idea de l’edició de un setmanari de comunicació per a la gent gran , al Sr. Virgili, que desprès de tot un llarc intercanvi de correus durant tres anys , s’acaba amb aigües de morrages , que el Sr. Cleries va desnonar per manca d’interès ; però el que mes m’indigna es, que l’últim govern de CIU, ( Segons Miquel Sallares, en declaracions a una entrevista feta per Xavier Cortadellas ), subvencionà per diferents conceptes , La Vanguardia amb mes de 1.500.000.000 de Pstes; el solar que va comprar el Govern d’Entesa, sempre serà dels catalans , i encara es allà, però lo que va comprar CIU a La Vanguardia només s’en aprofita CIU, per interessos partidistes , i que ni tant sols em donen cap dret a publicar un mínim de les meves opinions , ni de cap dels que podíem haver col·laborat en el setmanari per a la gent gran.
Màrius Viella La Bisbal d’Empordà 7-5-2009 T/. 972640762

AL Sr. ARTUR MAS

12-7-2002

Estic llegint amb satisfacció, que el Sr. Mas, va fer la presentació del llibre blanc al qual han elaborat un grup de 37 experts socials, amb 50 propostes i 14 recomanacions, dirigides als ja jubilats i els futurs.

Jo, Jubilat, que sóc un gran aficionat a fer comentaris escrits sobre el que llegeixo, i sobre el que escolto, m’agradaria que entre aquestes propostes, s’hi trobés la que correspon a la meva afecció; o sia, un setmanari, on poder fer públiques les meves idees, i les de tots els jubilats que poden tenir la mateixa dèria meva, (que suposo que n’hi deu d´haver molts); no en reclamo la gratuïtat, ans al contrari, vull contribuir el seu manteniment, però amb les garanties de publicació de les meves idees i les de tots els participants. Un setmanari, pensat i elaborat, perquè els jubilats, es puguin comunicar i manifestar respectuosament, sobre tot l’ho bo i l’ho dolent que ens envolta, (que de tot n’hi ha molt).

És molt interessant facilitar l’accés a les noves tecnologies, però segur que en la majoria dels casos, el pressupost no permet entrar en aquest sector de comunicació, i per aquesta raó, faig el suggeriment del “ setmanari” perquè segur que és a l’abast de tothom; i donat que l’idioma podria ser polèmic, no tinc cap reparo en que tothom pogués escriure, com li fos més fàcil;( si els jubilats tinguessin entre 20 i 40 anys, seria diferent.)

Voldria remarcar, que tot el que es pugui fer a favor del benestar dels jubilats, és molt lloable, i ha de ser benvingut, però s´ha de mirar de no caure en el parany, d’aïllar-los massa, dels no tant grans, perquè aquesta relació és molt necessària, per no caure en el desànim i en el “ja soc vell”, quan el cap encara funciona, tot i que les cames flaquegin. Jo se, que el més difícil de la meva proposta, és el factor impremta, però també ser, que quan hi ha voluntat, sempre es troben solucions.

M’agradaria tenir resposta a la meva proposta, amb carta personalitzada per part de qui correspongui, a la meva adreça:

(He tingut resposta el dia 21-9-2002
amb data 16-9-2002) MARIUS VIELLA-
LA PAU,- Bl. C,Nº 12-1º-1ª
17100
LA BISBAL D´EMPORDÀ
GIRONA
D.N.I.40475590–Y–Telf-.972-640762

5-5-2003 La Bisbal d´Empordá
Tf.972-640762
Sr. Artur Mas
Benvolgut Sr. Mas
Novament m’adreço a vostè, (i no voldria que així fos ), però amb temo que per últim cop , per el tema del “setmanari de comunicació per la gent gran”.
Per no repetir el mateix que a la Sra. Irene Rigau , li faig arribar una copia de l’últim carta rebuda del Sr. Cleries , i la meva última adreçada a la Sra. Rigau .
Després de l’èxit obtingut , només amb resta agrair-li l’haver-me atès , desitjar-li molt d’encert en la seva tasca , i si no es pot fer mes ,…que Deu ens agafi confessats
Moltes gràcies
Màrius Viella Sabater

Màrius Viella