Edició 1770

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 31 de maig del 2023
Edició 1770

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 31 de maig del 2023

Això passa, Arrimadas

|

- Publicitat -

Tres membres del govern de Mas són portats als tribunals per posar unes urnes de cartró el 9N de 2014. Això és el que passa a Catalunya. També passa que el jutge Santiago Vidal és despatxat per fer el que li dóna la gana en les seves hores lliures. També passa que la Presidenta del Parlament és duta als tribunals per facilitar un debat. O que un entrenador de tennis taula, un porter del Madrid, un client d'un hotel, un usuari de Correus, una víctima de Renfe, un viatjant del Tramvia o una regidora de Compromís són maltractats, deunciats, despatxats i insultats per parlar en català, cosa que se'ls ha prohibit.

Publicitat

Fa pocs dies, el President Puigdemont va rebre dues amenaces de mort al Twitter, pocs dies abans de rebre'n també l'exlíder de la CUP David Fernández. Això passa a Catalunya, Arrimadas, on la Falange amenaça de mort cada 12 d'octubre i no els passa res i, en canvi, el Barça ha de pagar multes astronòmiques a la UEFA per l'exhibició d'estelades a l'estadi.

Això passa a Catalunya, Arrimadas, que el director d'antifrau i el Ministro de Interior conspiraven per atacar l'independentisme i no els passa res i, en canvi, el cònsol espanyol a Letònia és cessat per estar a favor de la independència.

Arrimadas, el que passa a Catalunya és que mentre desenes de clients de Baleària, Vueling, estacions de Renfe o taxis denuncien que el català és discriminat, censurat o vexat, o el predident del seu propi partit és xiulat a les Corts per fer un trosset del discurs en català, els castellanoparlants de Súmate o de Veu Pròpia s'uneixen al sobiranisme perquè s'hi troben còmodes, per poder construir un futur ple de justícia, igualtat, solidaritat i dignitat. 

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió