Dimarts, 15 de juny de 2021 - Edició 1055
La República

A favor del Palau de la Música

Iniciativa molt interessant que m’arriba a través del bon amic Pau Dueñas: campanya de suport al Palau de la Música. Impulsada per la societat civil (la de veritat, l’emprenedora, pencaire, […]

Salvador Garcia
Salvador Garcia 08/11/2009

Iniciativa molt interessant que m’arriba a través del bon amic Pau Dueñas: campanya de suport al Palau de la Música. Impulsada per la societat civil (la de veritat, l’emprenedora, pencaire, independent, incorformista i no subvencionada) denuncia l’expoli del Palau de la Música, exigeix una investigació que aclareixi els fets i tots els còmplices de Millet i Montull, reivindica el rol que aquesta institució ha fet i ha de fer, i demana la restitució total de tots els diners robats. També es vol personar com a acusació particular contra els responsables del Palau i, per sobre de tot, vol rellançar el Palau de la Música.

Celebro aquesta iniciativa, a la qual dono total suport. Properament demanaran recursos econòmics i, quan ho facin, hi col·laboraré: si vols iniciatives lliures dels poder públics i fàctics cal recolzis aquestes iniciatives, t’hi apuntis, en facis difusió, i hi donis diners.

La meva felicitació i suport total als promotors d’aquesta iniciativa. Endavant Palau de la Música!

Manifest Pro Palau de la Música.