Dimecres, 30 de novembre de 2022 - Edició 1588
La República

El Tribunal Constitucional ha decidit en 30 minuts

Fa uns anys, amb una sentència del TC va començar aquest procés cap a la independència. Avui a ordres del PP i de forma excepcional, el Tribunal Constitucional s'ha reunit avui […]

Jordi @JordiOA 29/09/2014

Fa uns anys, amb una sentència del TC va començar aquest procés cap a la independència. Avui a ordres del PP i de forma excepcional, el Tribunal Constitucional s'ha reunit avui a les 7 de la tarda per suspendre la consulta. En 30 minuts, han llegit i estudiat les 94 i 36 pàgines pàgines dels dos recursos, els han debatut, han revisat articles de la sagrada Constitución i de l'Estatut, s'han posat d'acord i per unanimitat han decidit suspendre-la. O potser han decidit i ja llegiran més endavant la llei de Consultes?

30 minuts. Tot un record! Això se li diu anar per feina. Imagineu l'estat espanyol lluitant contra la CORRUPCIÓ o la CRISI amb la mateixa celeritat i energia que contra uns catalans que volem votar? Normalment, parlem de dies o setmanes de feina burocràtica preparant recursos, anant al Constitucional i suspenent una llei.

Pensava que almenys guardarien les formes, semblant més imparcials, i trigant algun dia a emetre la suspensió. Però ja posats millor així que vegi tot el món que el TC està a les ordres del Gobierno de EspaÑa.
 

Si l'estat actués sempre així, parlaríem d'una altra espanya, i no seríem on som ara. Potser ni voldríem ser independents. Però un estat que utilitza tots els mitjans en contra nostra: govern, policia, serveis secrets, falsos informes, mitjans de comunicació i la 'justícia' amb un TC que hauria de ser imparcial, només fa que augmentar la meva repulsa en vers a ell.

Què vol realment el reino de espanya de mi i de tots els catalans que pensen com jo? Que ens sentim espanyols o simplement els impostos que paguem cada mes?