Dimarts, 30 de novembre de 2021 - Edició 1223
La República

[Vídeo] Vergonyosa i solitària rave unionista a Lledoners

L’unionisme radical neonazi no pot deixar de desafiar i aprofita dates i moments especialment sensibles pels republicans per a dur a terme les seves accions. Una vegada més, però, la […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 17/10/2018

L’unionisme radical neonazi no pot deixar de desafiar i aprofita dates i moments especialment sensibles pels republicans per a dur a terme les seves accions. Una vegada més, però, la indiferència i l’ostracisme al qual els independentistes els han condemnat, no ha fet cessar en l’intent d’una nova provocació.

Ahir, que es complia el primer any de l’empresonament dels Jordis, un grupuscle ultranacionalista espanyol, encapçalat per l’eixelebrat Santiago Pulido Vivan, conegut per passejar-se amb un camió unionista pel maresme, va desplaçar-se fins a la presó de Lledoners per a dur a terme una vergonyosa performance unionista.

Amb la presó de fons, van desplegar una pancarta dels presos tunejada al més pur estil espanyol, van posar l’himne d’Espanya i van pintar la carretera amb un gran ‘Viva España’ així com van ratllar els llaços grocs. Fins i tot van portar un país que deia “Felicitats Jordis”. Un aquelarre espanyolista que regira l’estómac. Així i tot, la seva acció va ser del tot menyspreada pels independentistes.