Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1100
La República

[Vídeo] L’obsessió malaltissa d’Arrimadas per criminalitzar l’independentisme li juga una mala passada

Inés Arrimadas, líder de Ciudadanos a Catalunya, cada cop està radicalitzant més el seu discurs cap a l’ultranacionalisme espanyol propi de la ultradreta. Si ahir al Parlament feia un trist […]

Gerard Sesé
Gerard Sesé 04/10/2018
Inés Arrimadas, líder de Ciudadanos

Inés Arrimadas, líder de Ciudadanos a Catalunya, cada cop està radicalitzant més el seu discurs cap a l’ultranacionalisme espanyol propi de la ultradreta. Si ahir al Parlament feia un trist xou traient una estanquera i bramant patriotisme espanyol del més trillat, ara la xarxa ha recuperat la seva intervenció al Parlament. Va ser el dia 1 d’octubre que en roda de premsa va repetir desenes de vegades les paraules “comando” i “cabecilla” per a referir-se als independentistes i al president de la Generalitat, Quim Torra.

Una de les millors armes que té el poble català per a combatre la virulència i l’agressivitat de l’unionisme és l’humor. Així, La República us ofereix aquest vídeo (una versió deluxe de Miquel Strubell) on es pot veure les vegades que Arrimadas menteix i intenta repetir una idea falsa perquè cali en l’opinió pública i perquè els mitjans de la caverna ho titulin a tort i a dret.

Emulant el famós joc Street Fighter, us oferim el combat dialèctic d’Arrimadas que, vist així, ja no només sembla ridícul per si mateix sinó que podria ser un gag del Polònia o l’APM: