Dimarts, 28 de setembre de 2021 - Edició 1160
La República

[Vídeo] La salutació de Nadal d’en Joan Bonanit als presos polítics de Lledoners

Els presos polítics de Lledoners han rebut l’escalf, aquest vespre, d’un miler de persones que s’han concentrat als voltants de la presó. De fet, la trobada ha provocat retencions de […]

Redacció
Redacció 25/12/2018
El megàfon que usa Joan BonaNit a Lledoners

Els presos polítics de Lledoners han rebut l’escalf, aquest vespre, d’un miler de persones que s’han concentrat als voltants de la presó. De fet, la trobada ha provocat retencions de fins a dos quilòmetres, a la carretera que dóna accés al centre penitenciari.

Després de rebre la visita de Quim Torra i el vicepresident Pere Aragonès, els presos han escoltat un petit concert de nadales i com és tradició, la salutació d’en Joan Bonanit. Com a resposta, els assistents han sentit el crit d’Oriol Junqueras i Quim Forn, entre altres.

 


L’altra sorpresa de la nit ha estat que els assistents han pogut sentir la veu de Jordi Turull. Ha estat a través del telèfon mòbil de la seva germana, aprofitant la comunicació telefònica setmanal que es permet als presos amb la família. La germana de Turull ha acostat el telèfon a un megàfon i s’ha pogut sentir el conseller de la Presidència agraint el gest als concentrats.