Divendres, 30 d'octubre de 2020 - Edició 827
La República

[Vídeo] La consellera Capella esbronca en directe Susanna Griso per fer “trampa” en l’entrevista amb Cuixart

Susanna Griso ha encetat la setmana a ‘Espejo Público’ amb la primera entrevista a Jordi Cuixart des de la presó després que s’hagi fet públic que la Fiscalia li demana […]

Redacció
Redacció 05/11/2018
Susanna Griso, en una imatge d'arxiu

Susanna Griso ha encetat la setmana a ‘Espejo Público’ amb la primera entrevista a Jordi Cuixart des de la presó després que s’hagi fet públic que la Fiscalia li demana 17 anys de condemna per un delicte de rebel·lió, cosa que els seus seguidors a les xarxes socials s’han pres bastant malament.

Però la dels espectadors d’Antena3 no ha estat l’única esbroncada que s’ha endut avui Griso, ja que la consellera de Justícia, Ester Capella, li ha retret en directe que fes “trampes” al centre penitenciari de Lledoners i gravés dins el recinte quan “sap que no es pot fer”. “Vostè va gravar el tram que hi ha des de la primera entrada fins a la porta del centre penitenciari […] Quan fa això, a qui qüestiona és als funcionaris. Però, vostè sabrà”, li ha etzibat la consellera, conscient que la normativa de presons i seguretat prohibeix gravar als accessos d’aquesta mena de centres.

Però sembla que Griso no s’ha pres gaire seriosament a una de les màximes autoritats del país. Segons ella, ningú li va “impedir” gravar en aquella zona i no hi va haver cap tracte de favor. Explica que va encaixar l’entrevista dins l’horari de visites familiars i va deixar un qüestionari perquè Cuixart el respongués per escrit. “Vaig pensar que si gravava on vaig gravar, que era pràcticament a l’aparcament de la presó, no posava en perill a ningú”, ha dit Griso, que ha deixat que els seus tertulians més nacionalistes li fessin la feina bruta acusant Capella de ser “legalista” amb aquesta qüestió i no amb un “cop d’Estat”.

Relacionats