Dissabte, 23 d'octubre de 2021 - Edició 1185
La República

[Vídeo] Boadella assegura que Albert Rivera era el seu aprenent en els inicis de C’s

L’autoproclamat president de Tabàrnia, Albert Boadella, va assegurar ahir al programa d’Antena 3 ‘Espejo Público’ que el líder de ‘Ciudadanos’, Albert Rivera, era el seu aprenent en els inicis de C’s. […]

Redacció
Redacció 18/09/2018
Albert Boadella, en una imatge d'arxiu

L’autoproclamat president de Tabàrnia, Albert Boadella, va assegurar ahir al programa d’Antena 3 ‘Espejo Público’ que el líder de ‘Ciudadanos’, Albert Rivera, era el seu aprenent en els inicis de C’s. Boadella, que fa temps que ha abraçat el nacionalisme espanyol més caspós, va dir conèixer Rivera des de molt jove i va explicar que anaven junts als primers actes de la formació taronja.

I és que el mateix Boadella va formar part de la fundació de ‘Ciudadanos’, després d’autoproclamar-se víctima d’un boicot a Catalunya i donar forma a una paranoia que ha desembocat en una obsessiva croada personal contra tot el que faci olor de català. Quasi com Albert Rivera, que -com el dirigent tabarnès- sempre estarà agraït pel tracte que li han donat les elits espanyolistes a Madrid.

Per a Boadella, el líder de C’s “està enfrontat des de sempre al major problema que té Espanya des de la transició, que és Catalunya” i per això li agraeix la seva “feina política” en aquest sentit. Potser atiar la catalanofòbia i la confrontació social o aglutinar la ultradreta amb un objectiu comú és una inestimable “feina política” per a Boadella.