Dijous, 17 de juny de 2021 - Edició 1057
La República

[Vídeo] Un espanyolista s’enfronta a unes àvies per portar el llaç groc al crit de ”Viva España”

Un espanyolista es va encarar aquest dissabte a Terrassa a unes àvies que portaven el llaç groc. Segons informa El Món, els fets van succeir a les 10 del matí […]

Redacció
Redacció 24/07/2018
Una fotografia i un llaç groc dels empresonats Jordi Sánchez, Jordi Cuixart, Oriol Junqueras i Joaquim Forn a la primera fila de l'Assemblea General Ordinària de l'ANC

Un espanyolista es va encarar aquest dissabte a Terrassa a unes àvies que portaven el llaç groc. Segons informa El Món, els fets van succeir a les 10 del matí al carrer Major de la localitat.

L’home va passar pel costat de les dues àvies, que són germanes i independentistes, i les va escridassar tot cridant “Viva España” perquè duien el llaç groc, segons explica una testimoni al diari citat.

Un noi, que es defineix com a no independentista, i que estava assegut amb el seu fill petit en un banc al mateix carrer, va sortir en defensa de les dones. L’espanyolista es va exaltar i també s’hi va encarar.

“A què els dic que m’has amenaçat?”, se sent que diu l’home en el vídeo quan veu aparèixer la Policia Municipal. Els agents però, van parlar amb ell i el van deixar marxar sense més, lamenta la testimoni que denuncia la impunitat dels atacs espanyolistes.

De fet, en el vídeo, que avui publica una usuària a Twitter arran de fer-se pública la notícia, l’home diu que ja l’havien parat abans per cridar “Viva España”.