Diumenge, 13 de juny de 2021 - Edició 1053
La República

[VÍDEO] Suu estrena les noves sintonies d’El Segell per promoure l’etiquetatge en català

Cesk Freixas, Andreu Valor, Gemma Humet, Xanguito, Roba Estesa i Andrea Mir també participen d’aquesta iniciativa de la Plataforma per la Llengua

Redacció
Redacció 20/05/2021
Suu durant un concert a l'Acústica de Figueres.

“A El Segell li canta…” és l’acció que engega aquesta setmana la Plataforma per la Llengua per donar a conèixer les noves sintonies musicals d’El Segell de Producte Lingüísticament Responsable. Des d’ara i durant els mesos vinents, es podrà sentir Suu, Cesk Freixas, Andreu Valor, Gemma Humet, Xanguito, Roba Estesa i Andrea Mir posant veu a diverses sintonies creades especialment per a El Segell i que musiquen un vídeo publicitari. Aquests set artistes formen part de la iniciativa que es podrà seguir per les xarxes socials a través de l’etiqueta #LesVeusDelSegell.

La melodia de la Suu és la primera a fer-se pública, aquest dijous 20 de maig. La setmana següent serà el torn del Cesk Freixas i, més endavant, s’aniran coneixent les creacions dels diferents autors que formen part de l’acció. El Segell té la voluntat de reforçar la visibilitat i la projecció d’aquells productes que incorporen el català a l’etiquetatge i ja compta amb més de 50 empreses productores, entre les quals hi ha Devir, La Selva, Licors Moyà i Can Robert, entre d’altres.

Recentment, El Segell ha ampliat el projecte i ha creat un nou espai anomenat ‘Amics del Segell’ perquè hi tinguin cabuda les empreses de serveis, les entitats i les associacions que, tot i no ser productores, són lingüísticament responsables.   Alguns dels membres que ja en formen part són El Foment de Girona, KMCat, Cooperativa, Burricleta i Pageson, entre d’altres.