Dimecres, 6 de juliol de 2022 - Edició 1441
La República

Reconeguts artistes catalans se sumen a iniciatives per fer concerts per internet arran del coronavirus

S’han creat festivals com el “Cuarentena Festival” i el “Yo me quedo en casa Festival”, i artistes com Alfred García o Pavvla hi formaran part

Àlex Huguet 13/03/2020

Diversos músics d’arreu s’han sumat a seguir fent música encara que s’hagin de quedar aïllats a casa, i la manera més pràctica per fer-ho és a través d’internet. De fet, s’han anunciat dos festivals que englobaran actuacions d’artistes tant espanyols com catalans.

Per una banda, el Cuarentena Festival s’ha definit com un festival de “música en streaming en temps difícils”, organitzat per Betacam i Dani Cantó. L’esdeveniment constarà d’actuacions en directe que cada artista oferirà a la xarxa tocant des de casa o el local personal. Artistes com PavvlaCariñoBetacamCabiria, Estrella Fugaz o Marcelo Criminal actuaran entre els dies 16 i 27 de març per alegrar a tots aquells que busquin una mica de música en directe, encara que segueixin confinats a casa.

D’altra banda, artistes encara més coneguts han creat una altra iniciativa anomenada “Yo me quedo en casa Festival”, que es considera “el primer festival que es celebra a través d’Instagram”, i oferirà actuacions de la mida d’Alfred, Carlos SadnessRozalén, Funambulista o David Otero durant els dies vinents.