Dimecres, 27 de maig de 2020 - Edició 671
La República

La 56a edició dels Recull de Blanes premien la narrativa de Joan Canadell i el teatre de l’actor Ramon Madaula

Quim Torra ha assistit a l’acte que, per primera vegada, ha comptat amb un jurat presidit per una dona, Maria Mercè Roca

Avatar
Agències 08/03/2020
Primer pla del president de la Generalita, Quim Torra, aquest diumenge 8 de març de 2020 arribant a Blanes saludant a la resta d'autoritats. (Horitzontal)

La 56a edició dels premis Recull de literatura de Blanes han distingit la narrativa de Joan Canadell que ha presentat l’obra ‘La Ferida’. Un text que li ha valgut a Canadell el seu primer Recull, dotat amb 2.500 euros. També destaca el guardó que s’ha emportat l’actor i director sabadellenc Ramon Madaula, que ha guanyat amb l’obra ‘Els Brugarol’, que explica la història d’una família de l’alta burgesia catalana.

Aquest és el segon Recull que guanya Madaula, després del que es va emportar fa sis anys amb ‘Coses Nostres’. Tot plegat, en un acte en el què hi ha assistit el president de la Generalitat, Quim Torra, i que ha coincidit amb el primer jurat liderat per una dona, Maria Mercè Roca.

Pla mitjà dels guanyadors del premis Recull i la presidenta del jurat Maria Mercè Roca amb Sa Palomera al fons aquest dissabte 8 de març de 2020. (Horitzontal)

Relacionats