Dissabte, 23 de gener de 2021 - Edició 912
La República

[Vídeo] El director general del diari Publico diu “fills de puta” als fills dels independentistes

Contesta així en directe a Antena 3 un tuit de Mireia Boya

Gerard Sesé
Gerard Sesé 17/10/2019

Ahir, durant els aldarulls als carrers de Barcelona, la cupaire Mireia Boya assegurava a Twitter que “els joves catalans en els carrers són els vostres fills que han perdut la por i demanen un futur digne”.

Una vegada més, la tertúlia d’Espejo Público de Susanna Griso a Antena 3, que en realitat és com una conversa de taverna realitzada per radicals unionistes espanyols que vomiten bilis contra Catalunya, han tornat a insultar greument els catalans.

Si ahir la falta de respecte era dirigida contra el molt honorable president Quim Torra, avui ha estat pels joves catalans fills dels independentistes usant el tuit de Boya.

L’agressor és José María Crespo, director general de Publico.es, propietat de Jaume Roures. El periodista, desenfrenat, ha contestat la cupaire que assegurant que “fills d’algú sí que són, jo diria encara més, són fills de puta”. Una afirmació indigne d’una persona amb el seu càrrec i que acaba de desprestigiar la seva capçalera que, per cert, ha rebut 350.000 euros de publicitat institucional de les arques públiques catalanes.

Relacionats