Edició 1883

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 21 de setembre del 2023
Edició 1883

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 21 de setembre del 2023

Pícnic per la República prepara un seguit d’accions contra empreses que “col·laboren amb l’opressor”

|

- Publicitat -

Les mobilitzacions ciutadanes no s’aturen malgrat que ja fa quatre setmanes que es va publicar la sentència contra els presos polítics i l’independentisme en el seu conjunt.

Publicitat

Un dels agents més actius en les convocatòries i accions massives de protesta, juntament amb els CDRs, és el col·lectiu ciutadà anònim Pícnic per la República.

A través dels seus canals oficials a les xarxes ha explicat que inicia un seguit d’accions enfocades a denunciar les empreses que col·laboren amb l’opressor: els grans poders a l’ombra i que esdevenen, en realitat, un dels tentacles més ferotges que té l’Estat a l’hora de lluitar contra l’independentisme.

La primera empresa a denunciar és Movistar. L’operadora de telèfon que des de PxR expliquen que “ha jubilat a polítics espanyols”. Certament, en l’última dècada fins a 12 polítics de primera linina han usat les portes giratòries un cop acabada la seva carrera política.

També, Movistar, juntament amb Vodafone i Orange, ha cedit les dades a l’Estat perquè aquest pugui espiar els ciutadans amb l’excusa que l’INE farà un informe de mobilitat interna.

Fins i tot, PxR recorda que aquestes operadores han tancat webs al servei de l’Estat com és el cas de Tsunami Democràtic vulnerant drets fonamentals. I, ja que ens hi posem a denunciar, recordar que l’Estat espanyol és un dels membres de la UE on els ciutadans paguen més pel telèfon i Internet.

La convocatòria és avui a les 19h a la botiga i centre logístic de Movistar a Barcelona, a la plaça Catalunya per empaperar-la. A les  xarxes i al seu web ofereixen diferents cartells com els següents:

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió