Dissabte, 12 de juny de 2021 - Edició 1052
La República

Pícnic per la República ofereix un kit d’instruccions per boicotejar la manifestació ultra unionista de Barcelona

La convocatòria radical nacionalista espanyola prevista per diumenge a Barcelona portarà autobusos d’arreu d’Espanya per tenir gruix de gent

Redacció
Redacció 26/10/2019

Diumenge a les 12 del migdia l’entitat ultra nacionalista espanyola Societat Civil Catalana, juntament amb tota la corrua d’entitats i partits radicals unionistes, han convocat aquest diumenge una manifestació a Barcelona en suport a la sentència, al fet que hi hagi presos polítics a Espanya, recolzant la violència policial i en contra de l’independentisme en general.

Com ja han fet en altres ocasions, els organitzadors portaran gent en autobusos provinents d’arreu de l’Estat per tenir prou gruix de gent.

Per aquest motiu, Pícnic per la República, el col·lectiu ciutadà anònim que organitza accions de protesta basades en la noviolencia, ha anunciat que aquest diumenge es convoca “el dia nacional del Pícnic”. Al seu web ha ofert aquest kit d’instruccions perquè, arreu del territori, la gent s’organitzi per tal de fer pícnics (una manera elegant de dir talls) a les principals artèries d’accés a Catalunya per carretera des d’Espanya.

A més, anuncia una contra-manifestació a la mateixa hora que la unionista on diu preparar una acció “sorpresa” on cal portar “aigua i menjar”. La trobada és a les 12 del migdia del diumenge a les portes de la presó Model de Barcelona.