Diumenge, 12 de juliol de 2020 - Edició 717
La República

Centenars de persones es concentren davant la subdelegació a Girona i llancen bosses plenes d’escombraries

Una línia de tanques i furgonetes dels antiavalots dels Mossos i de la Policia Nacional protegien l’edifici

Avatar
Agències 23/10/2019
Pla general d'un manifestant llançant deixalles davant la subdelegació de Girona, el 23 d'octubre del 2019 (horitzontal)

Centenars de persones, unes 500 segons la Policia Municipal, s’han concentrat aquest dimecres al vespre davant la subdelegació del govern espanyol a Girona per llançar desenes de bosses plenes d’escombraries. La convocatòria del CDR instava a abocar brossa davant l’edifici “en rebuig a la violència de l’Estat i el col·laboracionisme del Govern”. Un cop feta la protesta, a través de les xarxes socials han afirmat que “queda oficialment inaugurat l’abocador popular de l’antiga subdelegació del govern espanyol d’ocupació a Girona”. Una línia de tanques lligades i furgonetes dels antiavalots dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Nacional han protegit l’edifici però no han muntat línia policial.

Pla general d’un manifestant llançant deixalles davant la subdelegació de Girona, el 23 d’octubre del 2019 (horitzontal)

Bosses plenes d’escombraries abocades a la subdelegació del govern espanyol a Girona, el 23 d’octubre del 2019 (horitzontal)

Relacionats