Dimarts, 21 de setembre de 2021 - Edició 1153
La República

Vinculen el president de Mossos per la Constitució amb Vox

El col·lectiu de Mossos Guilleries ha denunciat que Ángel Gómez, president de Mossos per la Constitució, és simpatitzant de Vox. El grup d’agents independentistes ha penjat una imatge d’una carpa […]

Aleix Ramirez Morlans
Aleix Ramirez Morlans 01/04/2019
Imatge d'una carpa de Vox / Guilleries

El col·lectiu de Mossos Guilleries ha denunciat que Ángel Gómez, president de Mossos per la Constitució, és simpatitzant de Vox. El grup d’agents independentistes ha penjat una imatge d’una carpa del partit d’extrema dreta al seu compte de Twitter, on assegura que apareix Gómez.

“No és surrealista que un Mosso d’Esquadra doni suport a un partit que vol dissoldre el cos?” es pregunten des de Mossos Guilleries. En aquest sentit, els independentistes recomanen a Gómez i a la resta de membres de Mossos per la Constitució que “s’incorporin a les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat quan abans millor”.

 

De fet, el suport dels agents unionistes a Vox no és una novetat. La UMC, al desembre de l’any passat, no va tenir miraments a l’hora de visibilitzar el seu suport a Santiago Abascal. Arran d’una entrevista a Telecinco, pocs dies després de les eleccions d’Andalusia, l’unionisme policial va felicitar el líder de Vox “pels èxits obtinguts”.