Rivera assegura que Extremadura s'ha vist "perjudicada" per culpa de Catalunya La República
Dimarts, 15 d'Octubre de 2019 - Edició 446
La República

Rivera assegura que Extremadura s’ha vist “perjudicada” per culpa de Catalunya

Albert Rivera és conscient que el 28 d’abril es juga la seva supervivència i per tant, d’aquí a la jornada electoral, no deixarà d’atiar el foc contra l’independentisme. En un […]

Redacció
Redacció 08/04/2019
Imatge d'un cartell d'Albert Rivera / Ciudadanos

Albert Rivera és conscient que el 28 d’abril es juga la seva supervivència i per tant, d’aquí a la jornada electoral, no deixarà d’atiar el foc contra l’independentisme. En un acte de Ciudadanos a Mèrida, el polític català ha carregat contra “la insolidaritat” dels nacionalistes alguns territoris. Una clara referència a Catalunya.

“Puigdemont, Otegi, Torra i Rufián tenen molta por que Ciudadanos governi a Espanya”, ha afirmat Rivera. El líder de la formació taronja s’ha mostrat “orgullós” de l’actuació dels jutges Pablo Llarena i Manuel Marchena contra els líders de l’independentisme, “són bona gent que representen el que és aquest país”.

Respecte de Llarena, Albert Rivera ha tret pit per “l’actuació dels joves de Ciudadanos que van netejar les pintades de la casa del jutge a Girona”.

Conscient que la majoria absoluta és una opció poc realista, Albert Rivera no ha descartat cap pacte amb el PP. De fet, des de Ciudadanos veuen el suport dels populars com una fórmula ideal “per guanyar Pedro Sánchez i fer un govern de coalició sensat”.

Com no podria ser d’altra manera, més en territori amic, Ciudadanos ha utilitzat la llengua per seguir intoxicant el debat polític. “Implantarem el castellà com a llengua vehicular a tota Espanya, els funcionaris han de poder treballar per tot el país sense obstacles ni tampoc barreres”, ha advertit Rivera.

Relacionats