Edició 1888

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 26 de setembre del 2023
Edició 1888

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 26 de setembre del 2023

‘Llanera on Tour’: Com els repressors volen gaudir de les seves suposades victòries

Un cop feta la feina, qualsevol, conqueridor, repressor o dictador necessita gaudir-ne i vol lluir-la com ja ho varen fer altres figures de caràcter autoritari

|

- Publicitat -

Un cop tancada la instrucció, cal dir que de forma matussera i mantenint a la presó a bones persones de manera fraudulenta, el jutge Llanera ha decidit com si fos un cantant d’èxit sortir a lluir les seves presses, aprofitant que sempre hi ha gent que li riu les gràcies.

Publicitat

#LlaneraOnTour o com gaudir del territori que has castigat amb presó i repressió

El #LlaneraonTour va començar el passat dissabte a Mont-Ras a tocar de Palafrugell on es feia un dels milers d’actes que els demòcrates celebren per exigir la llibertat de la bona gent empresonada o exiliada, i ho va fer acompanyat de l’Alberto Fernández Diaz, líder popular a l’Ajuntament de Barcelona i germà de l’autor de l’Operació Catalunya.

Una clara provocació del jutge estrella

La seva presència va comportar que unes bones persones li oferissin una simpàtica benvinguda. Lluny de tolerar el dret de manifestació, va ordenar a la Policia Nacional que s’emportés -il·legalment, perquè no es pot detenir una persona per cridar però sí citar-la a un jutjat- un bon ciutadà que va mostrar amb molta educació que a Catalunya els “repressors són benvinguts”. Encara esperem que els Mossos portin davant el jutjat l’agent de la Policia Nacional que va agredir el fotoperiodista Jordi Borràs. Situació molt difícil d’entendre.

#LlaneraOnTour Mont-ras, Comarruga, Calafell, La Cerdanya, Barcelona…

I el #LlaneraonTour continuarà, ell se sent protagonista de la història, peça clau per carregar-se el procés i sobretot escarmentar a tot aquell que gosi fer efectiva la democràcia. Els repressors, torturadors o dictadors volen fer públiques les seves gestes, trencar famílies, fer patir els fills i filles, humiliar a la bona gent i convertir la por en l’arma de la seva victòria.

Et pot interessar  Collboni agraeix a Colau els seus vots amb la represa de relacions amb Tel-Aviv

Serem República i Llanera podrà viure i jubilar-se en ella com a un derrotat, humiliat per la democràcia de la gent

El que mai entendrà el jutge Llanera és que malgrat ell, la democràcia guanyarà i en lloc de represàlies la República li oferirà una lliçó de vida, la repressió que ha exercit tindrà la resposta de les flors. Veurà com la repressió no li servirà de res, s’implementarà la República i els seus familiars podran gaudir lliurement d’aquest nou estat. La Republicà Catalana implementada serà la prova de la seva derrota i de la seva injustícia.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió