Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

La CUP llança un nou dard al Govern: “Entre el passat dissabte i l’1 d’octubre ha començat un nou cicle polític”

  La paciència s’ha esgotat definitivament a les files de la CUP, així ho ha demostrat Carles Riera, afirmant que des del passat dissabte fins al primer aniversari de l’1 […]

Aleix Ramirez Morlans
Aleix Ramirez Morlans 03/10/2018

 

La paciència s’ha esgotat definitivament a les files de la CUP, així ho ha demostrat Carles Riera, afirmant que des del passat dissabte fins al primer aniversari de l’1 d’octubre “s’ha obert un nou cicle polític”. Riera ha retret al Govern que sigui “un magnífic gestor de l’autonomia i no hagi iniciat cap acció per fer la ruptura amb l’Estat”.

La CUP creu que ha arribat l’hora de “fer efectiu el referèndum de l’1-O ara i no pas després de les sentències” dels judicis als presos polítics. Carles Riera ha llançat un dard al PDECat, Junts per Catalunya i ERC plantejant com “potser no estan preparats”.

De nou, com en els darrers dies, els cupaires han demanat la dimissió del conseller Miquel Buch i una “reforma democràtica” dels Mossos d’Esquadra. En aquest sentit, el primer pas, segons Riera, seria suprimir la BRIMO. El diputat ha conclòs la seva intervenció alertant que “quan al feixisme se’l respecte creix”.