Divendres, 6 d'agost de 2021 - Edició 1107
La República

I si forcem unes eleccions a Espanya?

Sánchez el breu? Eleccions a Espanya, ho sabrem aprofitar els independentistes? El president espanyol, el segon Zapatero en versió 4.0. de nom Pedro Sánchez no troba la manera de caminar […]

Joan Puig
Joan Puig 24/09/2018
Pedro Sánchez, en una imatge d'arxiu

Sánchez el breu? Eleccions a Espanya, ho sabrem aprofitar els independentistes?

El president espanyol, el segon Zapatero en versió 4.0. de nom Pedro Sánchez no troba la manera de caminar endavant, ministres que dimiteixen, projectes que resten tombats al Congrés i el Senat, cap concreció en el conflicte català, bones paraules i poca cosa més i aquesta debilitat és aprofitada per l’extrema dreta de Ciudadanos i el PP per atemorir qualsevol intent de reforma democràtica.

I si els partits independentistes es preparen per afrontar en clau independentista aquesta crisi espanyola?

Hem vist que Pedro Sánchez ha dit moltes coses, però cap concreció, ni tan sols retirar les acusacions de sedició i rebel·lió pels nostres presos polítics o deixar-los en llibertat, cal que els partits independentistes segueixin donant suport al govern Sánchez? No és millor fer caure el govern espanyol i preparar-nos per fer possible el compromís d’implementar la República?

Sánchez considera que Delgado ha estat “clara i contundent” i que no permetrà el “xantatge” de Villarejo

El president del govern espanyol ha parlat amb la ministra de Justícia després de les filtracions de les converses amb el comissari.