Edició 2151

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 15 de juny del 2024
Edició 2151

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 15 de juny del 2024

La veu d’un Àngel (injustícies del 17-A)

|

- Publicitat -

Ho has tornat a fer, Javier Martínez. T’he vist aquest dimarts al programa @Mes_324 de TV3, conduït per en Xavier Grasset, amb la dignitat que et caracteritza i posant les paraules i les idees que volies transmetre sense deixar que el cerimoniós presentador t’interrompés perquè sabies que tenies poc temps i moltes coses a dir.

Publicitat

No volies que quedés cap dubte del perquè anaves al programa ni de quin missatge volies que quedés a la ment de l’espectador. Vas estar genial i el cor se’m va traslladar a l’últim cop que ens vam veure durant un tall de la Meridiana, a la cruïlla amb Fabra i Puig, en el moment en què vam tenir també la visita especial d’en Lluís Llach.

Aquella tarda vam xerrar MOLT i ens vam abraçar MÉS, amb tu i amb la Mireia la teva filla, i vam parlar d’algunes coses que t’he sentit dir al programa d’en Grasset i moltes d’altres que segurament escriuràs al teu llibre i que sorprendran molta gent. Recordo que vam parlar del monument i – el vam anar a veure – de les víctimes de l’Hipercor i de com d’abandonats estaven per les administracions dels governs espanyol i català. També de Robert Manrique, assessor de UAVAT, que és un home bo, com tu, i junts lluiteu amb determinació. Us heu ajudat tot i que no heu deixat de sagnar llàgrimes per les vostres ferides, i això deixa seqüeles físiques i psíquiques.

També del teu estimat company de viatge, David Torrents, el Mosso i amic i regidor badaloní, que tots volem tenir a prop, sempre atent que no et falti de res. I després totes les persones boniques, com ens dius sempre, d’arreu on vas i a les que ens tens el cor robat. T’ho hem dit i t’ho diem sempre: ens tens al teu costat amic, volem saber, volem la veritat, volem justícia i volem llibertat i que cap més angelet de qualsevol edat torni a patir per una venjança o estratègia política consistent en fer que la gent que vols controlar visquin en por i terror perquè així facin el que tu vols.

Us ajudarem, cadascú amb les eines que disposem, no callarem i treballarem units per donar-vos la veu que necessitareu al judici.

Eines de País també és això Javier: construir castells de persones humanes disposades a fer un front comú. I el construirem pel teu fill petit Xavi i per la resta de víctimes assassinades per l’egoisme cínic i traïdor de qui no accepta un no com resposta democràtica.

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut