Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

Segrestats els nostres presos polítics per l’estat opressor espanyol

- Publicitat -

Ens agradi o no avui és un dia trist per aquest petit país, avui és la prova evident d’una derrota que vam patir en la gestió dels fets d’octubre, avui comença un període dur per als demòcrates d’aquest país. Veurem com comença un judici polític que pretén humiliar a tot l’independentisme.

Veure com els Mossos avui repartien llenya entre els ciutadans que èticament i lliurament intentaven impedir aquest segrest ignominiós és una prova evident de l’error que va significar aturar el procés independentista el 3 i el 10 d’octubre de 2017. Avui molta gent sent impotència i ràbia davant de tanta injustícia.

Publicitat

Davant d’una derrota com la que vam patir ara toca alçar-nos i preparar l’embat definitiu amb aquest estat opressor que no busca impartir justícia sinó que busca humiliar i castigar al govern legítim de Catalunya.

Som majoria democràtica suficient, únicament a les monarquies o repúbliques bananeres no ho reconeixen, i això no és motiu per retardar fins a l’infinit la proclamació i implementació de la República Catalana.

Cal convertir aquest judici polític amb una eina decisiva per aconseguir guanyar, cal que ens preparem per a aquest embat, cada dia del judici serà un insult als independentistes i al nostre país, escoltarem dia a dia un relat fals contra el procés democràtic català. L’estat i els seus partits aniran a una per intentar escarmentar els independentistes i no ho podem permetre, els presos polítics han de convertir el judici en polític i la manera més contundent de fer-ho és declarar en català, la prova evident que el judici no té les més mínimes garanties, si la justícia no és en català no és justícia, és colonialisme imposat per l’estat espanyol a la més productiva de les seves colònies anomenada Catalunya.

Et pot interessar  La repressió espanyola contra Clara Ponsatí, en marxa: la fiscalia demana al Suprem obrir-li judici per desobediència greu per l'1-O
Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Opinió