Dissabte, 24 d'octubre de 2020 - Edició 821
La República

President Torra: Una bona persona

I si convertim el Consell per la República en un Govern de la República Catalana a l’exili i posem al capdavant al President Torra ?

Joan Puig
Joan Puig 28/09/2020

El 131è president de la Generalitat ha quedat inhabilitat per la injustícia d’un estat espanyol que sempre fa la seva feina: intentar liquidar el procés independentista, i encara més, aprofitant com els partits independentistes i els seus líders han estat incapaços de posar-se al costat del president Torra.

D’aquí a uns anys la història ho dirà: Quim Torra va ser elegit president de la Generalitat, fruit d’unes circumstàncies molt concretes i especialment difícils, i els partits polítics que li van donar suport mai se’l van acabar de creure. Els fets ho demostren: teníem de president una persona que volia caminar cap a la independència, però els partits que li donen suport l’han anat frenant. Les estructures dels partits volen xutar la pilota endavant, guanyar temps, i la solitud del president ha estat més que evident.

El MHPresident Quim Torra, però, ha demostrat que és una bona persona: ha gestionat la pandèmia, en la mesura del que ha pogut, i ha demostrat tenir gran capacitat de decisió, deixant en evidència a altres líders que no n’han tingut. Ha imposat uns criteris clars i ferms, s’ha fet sentir en les reunions dels presidents autonòmics alguns dels quals li han donat la raó aplicant les mateixes mesures. Fins i tot el mateix govern estatal han acabat aplicant idees presentades pel president Torra, repetim, una bona persona, que sens dubte volia avançar cap a la independència, però que s’ha trobat els partits independentistes no l’han volgut secundar, principalment JuntsxCat i ERC.

Moltes gràcies, president Torra, pel seu compromís i sacrifici. Esperem que després de les pròximes eleccions els partits independentistes es posin a la seva alçada i tinguin un full de ruta guanyador, que ens porti a la independència, sense excuses i sense més pèrdues de temps. Cal preparar-nos per a l’embat definitiu contra l’estat espanyol i fer que sigui un moviment guanyador. Qui tingui por, que no es presenti a les eleccions vinents. Espanya mai negociarà si no guanyem la confrontació política.

Gràcies president Torra, pel que calgui i a disposar

Postdata: I si convertim el Consell per la República en un Govern de la República Catalana a l’exili i posem al capdavant al President Torra ?

 

 

 

 

 

 

Relacionats