Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023
Edició 1893

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 01 de octubre del 2023

La Feria d’Abril blanqueja Vox

- Publicitat -

Ho fa, juntament amb la col·laboració necessària de l’Ajuntament d’Ada Colau i el silenci de la resta de partits que comparteixen espai amb l’extrema dreta al recinte firal (PSC, ERC, JuntsxCAT i BCN en Comú).

Ja sabem que la Feria d’Abril a Catalunya no és cap exponent de la tradició andalusa sinó un espai de negoci d’uns pocs explotant els sentiments de la gent. Cal recordar l’escàndol de l’anterior president de la FECAC, Garcia Prieto, imputat per un escàndol econòmic milionari amb els números de la Fira. Persona vinculada estretament al sector més espanyolista del PSC.

Publicitat

Com a nét per part d’avi d’andalusos, sempre m’he posat les mans al cap per com una entitat que hauria de defensar els andalusos es dedica a pervertir una tradició d’aquella terra tan estimada per fer negoci en mans d’un grup d’irresponsables amb el vistiplau, i ajuda, d’algunes de les administracions públiques.

La Feria d’Abril és avui un negoci d’uns pocs que enganyen a les entitats andaluses de Catalunya i que compten amb el l’aprovació d’alguns partits polítics que han caigut a la pressió d’un lobby d’impresentables que tenen només un interès econòmic i contrari al dret a decidir dels catalans i catalanes, parlin la llengua que parlin i siguin d’altes terres de l’Estat espanyol.

La Feria d’Abril és avui el lerrouxisme del segle XXI, els seus dirigents odien l’independentisme i intenten convèncer els partits republicans amb un xantatge polític que es portin bé i participin en la Fira fent el pagament previ d’uns quants milers d’euros.

La darrera jugada ha estat blanquejar Vox i l’extrema dreta forçant que l’alcaldessa Colau acceptés que tinguessin una caseta a la Feria i aconseguir que els partits democràtics acceptessin compartir espai amb ells.

Et pot interessar  Barcelona premia la FECAC per la Feria de Abril, malgrat les crítiques a la gestió

Com poden els comuns, ERC i JuntsxCat callar i acceptar compartir feria amb l’extrema dreta més feixista? On són les paraules d’aquests partits que ni aigua a Vox? Esperem que reaccionin a l’engany, a l’escàndol, i es plantin davant la FECAC: o Vox o no obrim les casetes. Ni que sigui per dignitat i respecte a tots aquells que pateixen la repressió pel fet de defensar el dret democràtic a l’autodeterminació.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Opinió