Diumenge, 2 d'abril de 2023 - Edició 1711
La República

Colau, una figura creada per aturar l’independentisme

Ho vam escriure des del primer dia, la figura de l’actual alcaldessa de Barcelona no és de fiar. Ha quedat clar que va ser creada i modelada per combatre l’independentisme […]

Joan Puig 02/06/2019

Ho vam escriure des del primer dia, la figura de l’actual alcaldessa de Barcelona no és de fiar. Ha quedat clar que va ser creada i modelada per combatre l’independentisme i ser peça clau per acontentar les elits que veuen desesperadament com cada dia que passa perden espais d’influències.

L’operació d’estat per impedir que Ernest Maragall sigui alcalde de Barcelona no és una broma, és una acció de clavegueres per fer saltar pels aires el resultat electoral i de retruc atorgar-li al PSC un poder que havia perdut. El drama queda consolidat al comprovar que les veritables estructures de poder segueixen en mans de les elits extractives que ara veiem com blanquejant l’operació d’estat aprofitant les ànsies  de poder d’Ada Colau.

Fixeu-vos, Jordi Evole (Grup Planeta i Godó) Julia Otero (Vocento) Àngels Barceló (Grup Prisa), els grans grups de comunicació catalans com Godó i Zeta (que segueixen rebent milions d’euros de les administracions catalanes), fins i tot el programa FAQS blanquejant l’operació contra Maragall; Pisarello i Asens callats i enviats còmodament a Madrid, sense el control de les grans estructures de poder difícilment guanyarem.

Els números electorals són maquiavèl•lics, i ara ens trobem que malgrat que l’independentisme i els del dret a decidit som majoria, podem perdre el poder a l’Ajuntament i a la Diputació, tot per la manca d’unitat i la lluita per la hegemonia ara que encara som autonomia.

Les úniques victòries que realment fan mal a l’unionisme són les aconseguides des de la ciutadania organitzada, l’augment de l’Intersindical a les eleccions sindicals i la victòria d’Eines de País a la Cambra de Barcelona, això si que fa mal, mentre el Govern sigui per falta de coordinació segueixi apostant pel poder de sempre no guanyarem. Avui la jugada de atorgar-li l’alcaldia a Colau amb els vots de l’extrema dreta de Valls només és possible pel poder que mantenen les elits, el poder econòmic i mediàtic que blanqueja una operació que serà un escàndol i una infàmia protagonitzada per una mal anomenada esquerra al servei dels poderosos.

Els líder polítics independentistes encara no han assimilat que estem amb guerra i mentre nosaltres, els independentistes anem de escolanets, ells van a per totes, són assassins professionals de la política, i saben molt bé com atacar-nos i si poden destrossar-nos, ho demostren cada dia, intentant vendre que Pedro Sánchez és millor que Rajoy. Una gran mentida que cada dia ens venen mitjans com El Periódico i La Vanguardia, missatge que amb l’excusa de ser mitjans plurals va colonitzant els nostres mitjans de comunicació públics, com ahir entrevistant en màxima audiència a Pedro J Ramírez que va dir “nazi” al president Torra i que porta anys insultant als ciutadans de Catalunya pel fet de ser demòcrates.

O l’independentisme pacte un full de ruta combatiu per guanyar o serem arrasats, no per l’Estat Espanyol, sinó per un regim repressor dirigit pels líders polítics espanyols.