Dimecres, 21 d'octubre de 2020 - Edició 818
La República

Cal que l’independentisme faci president Pedro Sánchez?

En què ha millorat la situació a Catalunya des del moment que vam votar la moció de censura contra Rajoy? Ni diàleg, ni mostres d’un judici just. Segueix la repressió […]

Joan Puig
Joan Puig 21/07/2019

En què ha millorat la situació a Catalunya des del moment que vam votar la moció de censura contra Rajoy? Ni diàleg, ni mostres d’un judici just. Segueix la repressió més forta que mai, el control financer de la Generalitat, el tancament de les ambaixades catalanes, el boicot de lleis que intenten millorar el benestar dels seus ciutadans, menys inversió pública, atacs constants a la llengua catalana i cada dia amb sorpreses negatives per al nostres país.

Per aconseguir que Espanya negociï de totes totes, cal que ens fem respectar, i la millor manera de visualitzar al món que existeix un problema polític d’abast internacional és votant ‘No’ a Pedro Sánchez, que governarà amb un Podemos que ha renunciat al dret a decidir i a Catalunya per quatre cadires ministerials.

Espanya no és governable sense una solució política i democràtica per a Catalunya: aquest és el missatge que hem de donar. Tornar a fer president Sánchez gratuïtament és un error i un insult als més de dos milions de ciutadans que van trencar-se la cara per l’1-O.

Recuperem la unitat independentista votant no i concretant una resposta unitària a la sentència i sobretot als governants espanyols, ells segueixen endavant amb el joc brut de l’Estat contra Catalunya, el joc brut amb els atemptats del 17A, el joc brut de la repressió… mai negociaran de veritat sinó ens fem respectar, per tant, ara toca dir “No” a Pedro Sánchez.

Relacionats