Edició 1888

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 26 de setembre del 2023
Edició 1888

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 26 de setembre del 2023

#11S2022 La gent ha passat per sobre de la guerra civil entre partits independentistes

|

- Publicitat -

Moltes gràcies, Assemblea Nacional Catalana. Continueu essent el referent per a la bona gent independentista. Malgrat tots els inconvenients, malgrat els actuals lideratges polítics de capa caiguda, malgrat la guerra civil entre independentistes que avantposen els interessos dels partits, la ciutadania ha tornat a respondre positivament. Sense cap mena de dubte, ha tornat a deixar ben clar que vol la independència i, sobretot, que no perdem més el temps.

Publicitat

La gent sap que sense unitat independentista, res no serà possible. La gent continua reivindicant la victòria democràtica de l’1-O i exigeix a la classe política que enraonin entre ells, que s’escoltin i recuperin la unitat d’acció per fer possible la independència.

Ha quedat palès l’error de l’Oriol Junqueras de no participar en la manifestació de la Diada que ha arrossegat el MHP Aragonès a seguir-lo. S’han equivocat i com més aviat ho vegin més aviat tots plegats ens recuperarem. No hi sobra ningú a l’independentisme. Tothom hi és necessari i cal que els líders polítics i els líders de la societat civil enraonin i enraonin sense perdre més temps.

Enraonar per liderar i pactar un full de ruta independentista guanyador, ja que l’1-O vam guanyar democràticament, no ho podem oblidar, i qualsevol altra votació que hi hagi, com l’anunciada per president en la seva al·locució, ha de tenir en compte que va haver-hi un 1-O amb una victòria clara del desig d’independència. La taula de diàleg, sense data, si encara no ha caigut, caurà d’aquí ben poc i hem de deixar preparada l’alternativa unitària guanyadora.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió