Dimecres, 29 de març de 2023 - Edició 1707
La República

Yung Beef portarà la música urbana al Primavera Sound 2019

Albany, Gangsta Boo, Kodie Shane, La Zowi, Somadamantina o Japanese. Aquests són alguns dels 17 artistes de l’“escenari somiat” que Yung Beef ha dissenyat pel Primavera Sound 2019. Per primera […]

Redacció 08/03/2019
Vista del Primavera Sound 2018

Albany, Gangsta Boo, Kodie Shane, La Zowi, Somadamantina o Japanese. Aquests són alguns dels 17 artistes de l’“escenari somiat” que Yung Beef ha dissenyat pel Primavera Sound 2019. Per primera vegada, el festival ha confiat a un artista extern la programació d’un dels seus escenaris del recinte del Parc del Fòrum, i l’escollit ha estat el jove músic granadí. Yung Beef, figura de referència del trap a l’Estat, ha confegit un programa de músiques urbanes (essencialment, trap, rap i reggaeton) que sonaran durant els tres dies del festival en un nou escenari. El músic va defensar recentment la seva selecció en un acte públic, tot afirmant que si li demanessin com seria un dia de música perfecte per a ell, “seria així”.

Els 17 artistes escollits per Yung Beef com a comissari d’aquest nou escenari dedicat a les músiques urbanes i de carrer són Albany, Brad Star, Dj Playero, Gangsta Boo, Goa, Goth Boi Clique, Hurricane G feat. Tony Touch, Ian Isiah, Japanese, Kodei Shane, La Goony Chonga, La Zowi, Mark Luva, Rico Nasty, Rosa Pistola, Somadamantin, Uzielito Mix i ell mateix (en format dj).