Divendres, 24 de març de 2023 - Edició 1702
La República

Vox dispara contra Borràs i diu que Junts “és com una espècie de marca blanca de la CUP”

La formació d’extrema considera que “el pujolisme segueix vigent” i que “s’envolta amb la senyera com si fos un atac a tots els catalans i espanyols”

Redacció 21/02/2023
El portaveu de Vox al Parlament, Joan Garriga, en una atenció als mitjans al faristol del Parlament Data de publicació: dimarts 07 de febrer del 2023, 13:21 Localització: Barcelona Autor: Natàlia Segura

L’extrema dreta aprofita el judici a la presidenta suspesa del Parlament i presidenta de Junts, Laura Borràs, per carregar contra l’independentisme. El portaveu del grup parlamentari de Vox, Joan Garriga, creu que es demostra que “el pujolisme segueix vigent” a Catalunya i que “s’envolta amb la senyera com si fos un atac a tots els catalans i espanyols” quan es tracta d'”un tema de corrupció”.

Des d’una roda de premsa al Parlament, Garriga ha augurat que el judici que investiga les presumptes irregularitats en la ILC “anirà malament per a Borràs”. Així mateix, ha subratllat que el que “més preocupa” el seu grup parlamentari és “la deriva radical i separatista” que considera que estan prenent Borràs i Junts. “És com una espècie de marca blanca de la CUP“, ha bramat.

Finalment, Garriga ha proposat que per pal·liar els efectes de la crisi de preus s’apugi el sou als treballadors. La manera que proposa Vox és rebaixar l’IRPF de les nòmines perquè el sou augmenti i reduir la “despesa supèrflua” a la Generalitat per poder-ho pagar.