Edició 1890

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de setembre del 2023
Edició 1890

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de setembre del 2023

[VÍDEO] Una periodista d’IB3 deixa en ridícul un representant de VOX

|

- Publicitat -

La periodista Neus Albís Vives fa uns quatre anys que condueix el programa Els Dematins, de la televisió pública de les Illes Balears IB3. Es tracta d’un programa matinal diari que té una durada d’unes dues hores i mitja. Albís té una llarga trajectòria periodística, havent passat per la comunicació política, la Cadena SER, TV Mallorca i TVE.

Publicitat

Al programa d’ahir va conduir una taula de debat formada per tres diputats al Parlament de les Illes Balears: Alejandro López (Unides Podem), Sergio Rodríguez (VOX) i Toni Costa (PP). El representant de l’extrema dreta va aprofitar la seva aparició televisiva per fer demagògia. Defensava la rebaixa d’impostos amb una recepta màgica: “nosaltres ho diem aquí i ho diem sempre, pensem que s’han de tancar totes les televisions autonòmiques que hi ha a Espanya”. El mateix posicionament que va defensar a TV3 el representant de VOX a Catalunya, Ignacio Garriga, durant el debat electoral del febrer del 2021.

Al final del debat, la presentadora Neus Albís ha estat contundent amb Rodríguez: “Deixi’m que m’agafi la llicència de dir-li: vostè ha dit «sóc molt valent de venir aquí a dir que s’ha de tancar IB3». Cert, és valent. Però deixi’m també dir-li: no sé si és valentia, però hi ha la llibertat que vostè pugui venir aquí a dir que s’ha de tancar IB3 i això també s’ha de reconèixer”. L’electe de VOX va quedar tocat per la interpel·lació de la periodista: “Jo estic molt a gust en aquesta casa. Hi ha grans professionals. També sempre hem dit que el dia que es tanqui IB3 no hi haurà ni un sol acomiadament”. Una explicació força incoherent, quan minuts abans havia explicat que ho farien per retallar despeses “supèrflues”.

Et pot interessar  Vox demana que se suspengui la formació dels grups parlamentaris de Junts i ERC: "És frau de llei"
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió