Dijous, 2 de desembre de 2021 - Edició 1225
La República

[Vídeo] Un votant de l’1-O deixa entendre al TS que els policies es van lesionar els testicles entre ells

A la Fiscal Madrigal li surt malament l’estratègia durant l’interrogatori

Gerard Sesé
Gerard Sesé 07/05/2019
Pla mitjà, extret de senyal institucional dels fiscals Consuelo Madrigal i Fidel Cadena durant l'interrogatori al tinent coronel Daniel Baena al Suprem, el 26 de març de 2019 (horitzontal)

Antonio Taules ha estat un dels testimonis cridats a declarar per les defenses dels presos polítics al judici farsa que se celebra al Tribunal Suprem espanyol a Madrid.

Ell és un veí de Pacs del Penedès i ha explicat com va anar a votar i tota la virulència policial que van patir els seus conciutadans. Durant el seu testimoni ha narrat com la policia va anunciar que no tenia ordre judicial perquè aquesta era oral i com va pegar l’alcalde del poble. Fins i tot ha explicat que van partir un escut de defensa al cos d’una senyora.

Però el millor moment ha estat quan la Fiscal Consuelo Madrigal ha volgut interrogar també al testimoni i el tir li ha sortit per la culata. Madrigal ha preguntat si algun policia va ser ferit als testicles. L’Antonio ha respost que ningú va agredir als policies i que si algun d’ells es va fer mal, amb tantes proteccions que portaven, devia haver estat per algun cop entre ells. Aquí el moment: