Edició 1774

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 04 de juny del 2023
Edició 1774

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 04 de juny del 2023

[Vídeo] Un micro obert després d’un debat destapa la vil estratègia de Ciudadanos contra Catalunya

Atenció a les paraules de la candidata per Burgos que no sabia que s'estaven gravant

|

- Publicitat -

Un micro obert ha deixat en evidència tota una campanya electoral. La candidata de Ciudadanos per Burgos, Aurora Nacarino-Brabo, no sabia que tenia encara el micròfon encès en acabar un debat sobre despoblació, repte demogràfic i medi rural amb Ignacio Cosidó (PP), Pablo Fernández (Podemos) i Isaura Leal (PSOE) i ha quedat retratada.

Publicitat

Tot i que el tema sobre la taula no tenia res a veure amb Catalunya, la candidata de Ciudadanos ha atacat gratuïtament la del PSOE parlant dels independentistes que “van donar un cop d’Estat” i que aquests són els socis de Pedro Sánchez. En acabar el debat, però, Nacarino-Brabo s’ha volgut disculpar amb la candidata socialista per l’enganxada: “Isaura, no t’enfadis. Saps que jo compleixo ordres i em resulta profundament desagradable”.

Està clar que la campanya de Ciudadanos es basa en l’odi a Catalunya i atacar els altres partits unionistes per a veure qui és més papista que el Papa. El comentari de Nacarino-Brabo fa evident que molts dels candidats estan obligats a parlar de Catalunya i els independentistes en qualsevol debat per a generar crispació i catalanofòbia. Han quedat retratats:

Et pot interessar  Ciutadans demana un front comú amb el Kubo: "Colau va amb els okupes, Vox amb Desokupa i el PSC no està ni se l'espera"
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió