Edició 2040

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 25 de febrer del 2024
Edició 2040

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 25 de febrer del 2024

VÍDEO | Raquel Sánchez defensa que el Vallès “necessita” la B-40

|

- Publicitat -

La ministra de Transports, Raquel Sánchez, ha defensat en una entrevista a TV3 que el tram de la B-40 entre Sabadell i Terrassa és una infraestructura que el Vallès Occidental “necessita” perquè aportarà “competitivitat”. Així mateix, ha lamentat que sigui una carretera que “fa molts anys que s’espera”.

La titular de Transports del govern espanyol ha assegurat que ja van signar un acord amb l’executiu català, qui “en l’últim moment” es va “desdir” de la proposta d’aquest tram. Sobre l’ampliació de l’aeroport, Sánchez ha criticat que el Govern no tingui un posicionament “unànime i clar”.

Publicitat

La ministra de Transports ha indicat que l’ampliació de l’aeroport del Prat és un projecte “bo per Catalunya i per la resta d’Espanya” i ha assegurat que és un “clam” de la societat civil i de “molts” representants de sectors econòmics i empresarials.

Després de tot, Sánchez ha reiterat que les propostes del PSC en la negociació dels comptes són “de mínims”. “No són per interessos partidistes, sinó per interessos dels catalans i les catalanes, que tenen ganes de passar pàgina i parlar de projectes importants que garanteixin la competitivitat i generin llocs de feina”, ha sentenciat.

Et pot interessar  La B-40 ja connecta Olesa de Montserrat i Viladecavalls amb 6 quilòmetres de carretera després de 17 anys d'obres
Publicitat

Opinió

Més llegides

Minut a Minut