Dijous, 2 de febrer de 2023 - Edició 1652
La República

VÍDEO | Raquel Sánchez defensa que el Vallès “necessita” la B-40

La ministra de Transports diu que l’ampliació de l’aeroport del Prat és un projecte “bo per Catalunya i per la resta d’Espanya”

Redacció 24/01/2023
El president de la Generalitat, Pere Aragonès, i la ministra de Transports, Raquel Sánchez, en la inauguració de les noves oficines de Google Data de publicació: dimecres 01 de juny del 2022, 13:49 Localització: Barcelona Autor: Aina Martí

La ministra de Transports, Raquel Sánchez, ha defensat en una entrevista a TV3 que el tram de la B-40 entre Sabadell i Terrassa és una infraestructura que el Vallès Occidental “necessita” perquè aportarà “competitivitat”. Així mateix, ha lamentat que sigui una carretera que “fa molts anys que s’espera”.

La titular de Transports del govern espanyol ha assegurat que ja van signar un acord amb l’executiu català, qui “en l’últim moment” es va “desdir” de la proposta d’aquest tram. Sobre l’ampliació de l’aeroport, Sánchez ha criticat que el Govern no tingui un posicionament “unànime i clar”.

La ministra de Transports ha indicat que l’ampliació de l’aeroport del Prat és un projecte “bo per Catalunya i per la resta d’Espanya” i ha assegurat que és un “clam” de la societat civil i de “molts” representants de sectors econòmics i empresarials.

Després de tot, Sánchez ha reiterat que les propostes del PSC en la negociació dels comptes són “de mínims”. “No són per interessos partidistes, sinó per interessos dels catalans i les catalanes, que tenen ganes de passar pàgina i parlar de projectes importants que garanteixin la competitivitat i generin llocs de feina”, ha sentenciat.