Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023
Edició 1889

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 27 de setembre del 2023

VÍDEO | Presenten l’Organització Juvenil Socialista del País Valencià

L'OJS neix amb la voluntat de fer un "salt qualitatiu" per respondre a les condicions actuals de la joventut proletària: "Cal que tornem a creure que la revolució és possible"

|

- Publicitat -

El Moviment Socialista ha presentat l’Organització Juvenil Socialista (OJS) del País Valencià en un acte a la ciutat de València. Amb un centenar de militants durant la presentació, s’ha reivindicat l’OJS com a “primera organització per associar el jovent de classe treballadora”.

Publicitat

L’OJS neix amb la idea de ser un mecanisme per “fer un pas endavant” respecte del cicle polític anterior. “L’Organització Juvenil Socialista és l’eina per fer aquest salt qualitatiu i poder respondre a les condicions actuals de la joventut proletària: control i criminalització de la nostra generació, enduriment de les condicions de vida, treballs i sous miserables”, ha asseverat la seva portaveu, Clara Ballester.

L’organització també sorgeix de la insatisfacció que ha generat l’esquerra institucional, a qui acusen d’oferir “mesures inservibles i impotents, quan no contribueix directament a l’enduriment de les lleis que ens reprimeixen”.

En contraposició amb això, l’OJS vol ser “una organització de masses que intervinga en la lluita de classes, combatent i donant resposta a la misèria a la qual hui ens veiem condemnades, connectant la situació actual amb el programa històric del proletariat: l’alliberament total de la humanitat”.

Per tot plegat, l’Organització Juvenil Socialista es compromet a treballar per fer créixer el moviment “des de la unitat de classe” i la lluita contra “totes les opressions”. “Cal que organitzem les nostres capacitats i tornem a creure que la revolució és possible”, ha reblat la portaveu.

Et pot interessar  La Catalunya Nord recuperarà la cobertura mediàtica: la CCMA reobrirà les delegacions de TV3 i Catalunya Ràdio a Perpinyà
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió