Dissabte, 4 de juliol de 2020 - Edició 709
La República

[Vídeo] L’hemeroteca juga una mala passada a Rivera i el seu “patriotisme”

Albert Rivera va passar pel programa ‘La Sexta Noche’ d’aquest dissabte deixant titulars com que “el feixisme és una cosa molt greu que, per sort, no existeix en aquest país ni […]

Redacció
Redacció 26/11/2018
El líder de Ciudadanos, Albert Rivera / EP

Albert Rivera va passar pel programa ‘La Sexta Noche’ d’aquest dissabte deixant titulars com que “el feixisme és una cosa molt greu que, per sort, no existeix en aquest país ni està permès”, que està molt “preocupat que el Govern d’Espanya depengui de personatges” com els independentistes o equiparant sobiranistes i corruptes (a banda d’avançar una possible condemna pels presos polítics) en dir que li sembla “indecent concedir [indults] a corruptes i sediciosos”. Però va haver-hi un moment que va passar més desapercebut, quan el líder de ‘Ciudadanos’ havia d’endevinar quin polític havia dit les frases que li mostraven.

Rivera va demostrar que té poca memòria política criticant fins i tot una frase que havia dit ell mateix: “la tortilla de patata española es con cebolla. Quitársela es como quitar un trozo de la bandera española”. Diu que tot i que està d’acord amb el vessant gastronòmic, “no afirmaria” que és com ultratjar la bandera espanyola perquè creu que “les banderes s’han de respectar”.  “Ara que hi ha tanta guerra pel patriotisme…”, bromeja el presentador del programa, posant de manifest la hipocresia del discurs de C’s: la ‘rojigualda’ és sagrada quan un còmic l’usa en un gag o algú altre per parlar sobre truites; però si t’enfronten amb un vídeo teu rient dels símbols que tant dius respectar, la cosa canvia.

Relacionats