Edició 2160

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 24 de juny del 2024
Edició 2160

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 24 de juny del 2024

VÍDEO | L’exèrcit espanyol no té avions que volin malgrat el seu elevat pressupost

Un avió militar caça F-18 de l'exèrcit espanyol s'ha estavellat brutalment a Saragossa

|

- Publicitat -

Impactants imatges les d’aquest dissabte, 20 de maig, que mostren com un avió militar de caça F-18 de l’exèrcit espanyol s’estavella brutalment a Saragossa. Els fets han tingut lloc aquest migdia, quan el pilot de l’aeronau feia maniobres d’exhibició durant la celebració del dia de les famílies de la base. La nau ha perdut altura i ha començat a caure en picat fins que finalment s’ha estavellat en una de les pistes del recinte de la base aèria provocant una forta explosió.

Publicitat

L’impacte de l’aeronau no ha provocat ferits, i el pilot d’aquesta ha aconseguit ejectar-se instants abans que l’avió de combat s’estavellés i explotés. L’home, que en un primer moment ha estat auxiliat pels agents de la Guàrdia Civil, ha estat traslladat en helicòpter fins a un hospital, amb traumatismes i lesions a la cama, segons informa el 324.


Les imatges de l’accident han despertat algunes crítiques a les xarxes socials, on els usuaris han lamentat que el negoci de la guerra continuï sent una prioritat per al Govern espanyol, fet que queda demostrat amb l’augment del pressupost de Defensa en els PGE del 2022. El Govern espanyol va destinar 12.827,18 milions d’euros a Defensa, un augment del 26,31% en comparació amb el 2021.

Publicitat

Opinió

Subscriu-te al canal de WhatsApp

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Minut a Minut