Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

[Vídeo] L’APPEC llança una ambiciosa campanya per promoure la lectura dels mitjans de comunicació en català

"Sigues lliure, llegeix" convida a informar-se a través dels mitjans de comunicació́ en català̀ per tenir eines per combatre les fake news i la manipulació́ informativa

|

- Publicitat -

En l’actual context d’involució de drets fonamentals com la llibertat d’expressió, l’APPEC, l’associació catalana d’editors de revistes i digitals, ha llançat una ambiciosa campanya per combatre la manipulació informativa i les fake news a través de la lectura de revistes i digitals en català. Amb l’eslògan “Sigues lliure, llegeix”, els editors de publicacions catalanes conviden a la ciutadania a apostar per les revistes i digitals en català per tenir eines per formar-se criteri propi i opinions en llibertat.

Publicitat

La campanya, en format audiovisual, aplega més d’una cinquantena de directors, editors o col·laboradors de publicacions que exhibeixen les seves capçaleres com a antídot a la repressió. Hi han participat nombroses cares conegudes com ara els periodistes Toni Soler com a fundador de la revista El Món d’Ahir, Neus Bonet com a responsable de la revista Capçalera, Eduard Voltas com a editor de Time Out BCN, la directora de Sàpiens Clàudia Pujol, l’editor d’El Temps Eliseu Climent, Mercè Canela de Cavall Fort, Joan Puig amb La República, Lluís Gendrau amb Enderrock, José Antich amb El Nacional, Joan Morales com a director de Descobrir, Josep Sucarrats, director de Cuina, Francesc-Marc Álvaro com a col·laborador de Serra d’Or, Núria Iceta amb l’Avenç, Germà Capdevila amb l’Esguard, l’esportista Sergi Mingote amb Vèrtex, l’editor de Nació Digital Miquel Macià, o la pallassa Pepa Plana amb la revista Zirkolika.

Des d’avui ja es poden veure les diferents versions dels espots a les xarxes socials de l’APPEC (YoutubeFacebookTwitter i Instagram) i al llarg de les properes setmanes també s’emetran per TV3. L’APPEC convida a tothom a difondre la campanya perquè arribi al màxim de gent possible.

L’Associació de Publicacions Periòdiques en Català

L’APPEC, fundada l’any 1983, representa les revistes i digitals catalans. Té actualment 212 revistes i mitjans digitals associats. En aquests 35 anys d’història ha rebut reconeixements importants com el Premi Nacional de Comunicació i la Creu de Sant Jordi. L’editor de la revista Esguard, Germà̀ Capdevila, n’és el president des de l’any 2016.

Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió