Dissabte, 4 de febrer de 2023 - Edició 1654
La República

[Vídeo] L’alcaldessa de l’Hospitalet no sap llegir un mapa de TMB

Avui, el president de la Generalitat, Quim Torra, ha inaugurat l’estació Provençana de l’L10 Sud del metro juntament amb el conseller Damià Calvet i l’alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marín. Durant […]

Gerard Sesé 02/03/2019
Pla general del president Quim Torra, el conseller Damià Calvet i l'alcaldessa de l'Hospitalet, Núria Marín, en la inauguració de l'estació Provençana de l'L10 Sud del metro, el 2 de març del 2019. (Horitzontal)

Avui, el president de la Generalitat, Quim Torra, ha inaugurat l’estació Provençana de l’L10 Sud del metro juntament amb el conseller Damià Calvet i l’alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marín.

Durant l’acte, s’ha produït un moment curiós que les xarxes s’han encarregat de fer viral. El conseller Calvet i l’alcaldessa Marín observaven un mapa de TMB de l’àrea metropolitana de Barcelona. Davant les càmeres, Marín no ha tingut cap vergonya de preguntar “què volia dir una de les línies” que apareixia al mapa. Calvet s’ha encarregat de fer de professor: “és el tramvia” tot marcant amb el dit el camí que traça el tramvia.

Cal destacar que Núria Marín és alcaldessa de l’Hospitalet des de fa 11 anys i, la seva ciutat compta amb diferents parades del tramvia.