Divendres, 7 d'octubre de 2022 - Edició 1534
La República

VÍDEO | La repassada del conseller Elena al PP: “Per vosaltres l’ordre és perseguir la dissidència política”

Elena deixa clar que per ell l’ordre és “d’esquerres” i manifesta que el PP únicament representa “el desordre i el caos”

Redacció 06/07/2022
El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena

Aquest dimecres, el conseller d’Interior Joan Ignasi Elena ha deixat en evidència els representants del partit popular (PP), posant damunt la taula què és l’ordreii la seguretat impulsat per a les polítiques públiques. Elena ha acusat al PP de “fer una llista de demagògia a la seguretat” i denuncia que el què fa el partit conservador és ” perseguir la dissidència política” a través de l’ordre.

Elena deixa clar que per ell l’ordre és “d’esquerres” i manifesta que el PP únicament representa “el desordre i el caos”: “confoneu l’ordre, perquè realment és acompanyar els ciutadans i ciutadanes per garantir els seus drets i llibertats”.

El conseller, amb contundència els retreu que quan van governar van reduir un 10% els cossos de seguretat i van deixar absolutament abandonats els barris i les ciutats: “Tot pel país que dieu que tant estimeu”, lamenta.
Explica, que el que s’ha de fer per garantir l’ordre i la seguretat no és “donar-se cops de pit i fer cara d’enfadats”, sinó atotrgat mitjans i incrementar el 20% el pressupost de la conselleria d’interior.
Així mateix, especifica que la seguretat és posar mitjans humans i dotar al cos de mossos d’Esquadra cada any de 800 agents més: “Això és seguretat, no la impostura, no la demagògia i un discurs buit i fàcil que ‘s’acaba traduint a barris i ciutats”. Finalment, Elena conclou i reitera que el Govern sempre “estarà al costat” dels Ajuntaments.