Dissabte, 6 de març de 2021 - Edició 954
La República

[Vídeo] La paciència de Vergés arriba al límit davant les acusacions de Ciutadans: “Se m’han inflat els ovaris”

La consellera de Salut ha replicat el diputat taronja Jorge Soler després que la convidés a retirar-se del seu càrrec: “Feminitzi’s una mica”

Àlex Huguet
Àlex Huguet 20/01/2021
La consellera de Salut, Alba Vergés, intervé a la reunió de la Diputació Permanent del Parlament. Imatge del 20 de gener de 2021. (Horitzontal)

La consellera de Sanitat, Alba Vergés, ha esclatat aquest dijous al Parlament, davant les reiterades crítiques i acusacions per part de Ciudadanos, que només pretenen generar rebombori.

Durant la seva intervenció, Vergés ha respost Jorge Soler després que aquest l’hagués titllat de “no estar preparada, però ha aguantat al peu del canó sense coneixements científics ni mèdics”. La consellera ha recordat que va conèixer al diputat taronja a una tertúlia sobre Salut, però no sense abans etzibar-li que “se m’han inflat els ovaris”. De fet, en l’ocasió que descrivia Vergés, ella mateixa va parar els peus al diputat de Ciudadanos, assegurant que “el sistema públic de salut es pot defensar des d’una visió ciutadana sense ser directament professional sanitari, però estimant-los moltíssim”. “Feminitzi’s una mica!”, ha reblat Vergés, que ha recomanat a Jorge Soler “treballar més en equip i amb la gent”.