Edició 1885

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 23 de setembre del 2023
Edició 1885

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 23 de setembre del 2023

[Vídeo] La número dos de BcnCapital carrega contra Mascarell i Sendra per parlar castellà en un acte sobre innovació

|

- Publicitat -

La número dos de Barcelona és capital – Primàries, Maria Vila, va participar ahir en un debat sobre recerca i innovació en el marc de la Kimconference, un important esdeveniment sobre transferència de coneixement celebrat a la capital catalana. Un acte on també van parlar Ferran Mascarell, número quatre a la llista de JxCat a les municipals,  i Gemma Sendra, que va setena amb Esquerra Republicana de Catalunya; ambdós assenyalats per Vila per no parlar català durant el debat.

Publicitat

“Sembla que el català només es pot usar en entorns que no són importants”, va denunciar la número dos de Jordi Graupera durant l’acte, on va assegurar que “no passa en cap entorn científic que la gent renuncïi a la seva llengua”. També va recordar que “la integració lingüística forma part de l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible de la qual s’ha parlat tant aquí”, en relació als 17 objectius a assolir aprovats el setembre de 2015 pels estats membres de l’ONU.

Et pot interessar  El català deixa de ser invisible a Google: la nova actualització duplica els resultats en llengua catalana
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió