Divendres, 24 de setembre de 2021 - Edició 1156
La República

[Vídeo] La divertida reacció d’un col·lectiu basc contra la demagògia del PP

El regidor del PP a Vitòria, Miguel Garnica, ha sortit escaldat del seu intent de treure rèdit electoral del problema de l’habitatge al País Basc. Avui mateix, s’ha desplaçat fins a […]

Redacció
Redacció 30/01/2019
Una captura de pantalla del vídeo/ Twitter @Mr_floG

El regidor del PP a Vitòria, Miguel Garnica, ha sortit escaldat del seu intent de treure rèdit electoral del problema de l’habitatge al País Basc. Avui mateix, s’ha desplaçat fins a l’anomenada ‘Oficina d’Okupació’ del seu municipi (un espai que res té a veure amb les institucions i que -des de desembre- on col·lectius okupes ofereixen assessorament a qui vulgui buscar “una solució col·lectiva al problema de l’habitatge”) per fer-se la fotografia que sortís a tots els mitjans.

Però hi ha acabat sortint per una raó molt diferent: poc després de començar la seva roda de premsa, han sortit del local en qüestió diverses persones disfressades per ridiculitzar el polític popular. Vestits amb bates, davantals, guants i amb escombres i pals de fregar, aquestes persones (que han considerat que el PP duia a terme “un acte de provocació”) han simulat que escombraven Garnica del carrer.

També han desplegat una pancarta amb la frase “no demaneu decència quan fa olor de flatulència”. La resposta del regidor popular encara ha deixat entreveure més la seva idiosincràsia, que ja havia quedat al descobert quan ha assenyalat la immigració (en concret, els àrabs) com a part substancial del que ell considera el problema: “Això és el que passa quan un col·lectiu s’anima i no té límits”, ha conclòs.