Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

[Vídeo] La divertida reacció d’un col·lectiu basc contra la demagògia del PP

Responen així al que consideren una "provocació" per part d'un regidor de Vitòria

|

- Publicitat -

El regidor del PP a Vitòria, Miguel Garnica, ha sortit escaldat del seu intent de treure rèdit electoral del problema de l’habitatge al País Basc. Avui mateix, s’ha desplaçat fins a l’anomenada ‘Oficina d’Okupació’ del seu municipi (un espai que res té a veure amb les institucions i que -des de desembre- on col·lectius okupes ofereixen assessorament a qui vulgui buscar “una solució col·lectiva al problema de l’habitatge”) per fer-se la fotografia que sortís a tots els mitjans.

Publicitat

Però hi ha acabat sortint per una raó molt diferent: poc després de començar la seva roda de premsa, han sortit del local en qüestió diverses persones disfressades per ridiculitzar el polític popular. Vestits amb bates, davantals, guants i amb escombres i pals de fregar, aquestes persones (que han considerat que el PP duia a terme “un acte de provocació”) han simulat que escombraven Garnica del carrer.

També han desplegat una pancarta amb la frase “no demaneu decència quan fa olor de flatulència”. La resposta del regidor popular encara ha deixat entreveure més la seva idiosincràsia, que ja havia quedat al descobert quan ha assenyalat la immigració (en concret, els àrabs) com a part substancial del que ell considera el problema: “Això és el que passa quan un col·lectiu s’anima i no té límits”, ha conclòs.

Et pot interessar  El darrer deliri nacionalista de Feijóo: crear el delicte de deslleialtat institucional i endurir el de malversació
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió