Dimarts, 28 de març de 2023 - Edició 1706
La República

VÍDEO | La divertida confusió de Rocío Carrasco a l’hora de trobar pis a Barcelona

La filla de Rocío Jurado relata dues divertides anècdotes que va viure a l’hora de trobar pis a Barcelona, sorgides arran de la confusió que va tenir amb el català i el castellà

Redacció 23/02/2023

La presentadora i col·laboradora de televisió, Rocío Carrasco, ha visitat recentment el programa ‘El late xou’, que condueix Marc Giró. Durant l’entrevista, el presentador va preguntar-li pels seus coneixements de la llengua catalana, els quals ja va admetre que són escassos, ja que només sap dir algunes paraules soltes. Tanmateix, la filla de Rocío Jurado va relatar dues divertides anècdotes que va viure a l’hora de trobar pis a Barcelona, sorgides arran de la confusió que la presentadora va tenir amb el català i el castellà.

Carrasco explica que, mentre visitava un pis, la llogatera va assenyalar cap a la part superior de l’immoble per dir-li que “allà dalt tenien les golfes”. Aleshores, la presentadora, visiblement confosa, va comunicar-li que li sabia molt greu, però que amb la premsa seguint-la, “no podia viure en un lloc amb golfes” per una qüestió de reputació, sense adonar-se que les golfes eren una part més del pis.

La següent anècdota que Carrasco explica també va despertar les rialles entre el públic. Visitant un segon pis, la presentadora explica que el llogater no parava de fer servir l’expressió “això mateix”, i que ella, cada vegada que ho deia, anava cap al balcó, ja que creia que l’home li estava dient que tragués el cap per allà.

@rtvecatalunya 📚 Aprendre el català pot ser realment divertit, només t’has d’aventurar a buscar pis, claríssim💅 #rocíocarrasco #marcgiró #latexou #català #ttvecatalunya ♬ sonido original – RTVE Catalunya